I bilen påväg till Edsbyn!

dsc01273 (MMS)

I bilen påväg till Edsbyn!


Tickan var kanske huur fin som helst idag!

dsc01272 (MMS)

Tickan var kanske huur fin som helst idag!


Lite uppdate; ska tävla på söndag, en 1 m ...

dsc01235 (MMS)

Lite uppdate; ska tävla på söndag, en 1 m bara. Mest för att känna hur det känns inför Tanne som är om två veckor, har ju knappt hoppat sen Vännäs. Jobbar jätte mycket nu i slutet av juli, rättaresagt varje dag(kväll/natt) från och med fredag, alltså hela stråket och yran.. Synd att missa allt, men jag tjänar ju massa pengar ist för att slösa!


Onsdag

Hellu.
Är fortfarande i Halåsen. Idag red jag Ozora, blev en skrittur på 45 min.
Sen när mamma och markus kom hem så åt vi tacos. Sen gick vi ut och red C och T. 
Hoppade gjorde vi, tillochmed mamma tog några skutt på Camaro :) Men sen hoppade jag upp och hoppade lite högre. T hoppade jag bara några få skutt med. Mest i trav men även en gång i galopp. Det är en himla skillnad på henne nu jämfört med förut. Nu tar hon i med egen kraft och hoppar över hindret ist för att bara braka rakt igenom :)
När vi ridit så bytte jag vatten åt hästarna, sen tog jag och gick en vända med grästrimmern runt gården. Sen gick vi in och gjorde pizza och kollade på film.

Imorgon ska jag väl rida alla tre hästar, gå med grästrimmern, och städa huset om jag hinner. Åker antagligen tillbaka till stan imorgon. Eller så stannar vi tills på fredag. Jobbar inte förrän 21.00 då. Har varit skönt med en veckas ledighet :)




Halåsen söndag-måndag

Igår så åkte jag och markus till halåsen. Jag red Camaro med mamma och Tickan. Sen red vi ut på Ozora och Rolle.
Sen städade jag ute i ladugården(där vi har bla. sadelkammaren). Har fortsatt lite med städningen idag och snart ska jag flytta ut kattungarna dit. Luktar faan nere i mitt sovrum nu när dom varit där några veckor. Och snart ska nya kattungar dit.. Vår andra katt Bonnie är också på smällen, så när hon fått sina bäbisar så ska dom få vara där nere dom 3 första veckorna.

Idag har jag ridit tre hästar. Började med Camaro, skrittade fram ute och sen gick jag till planen. Red 65 min och C var superfin! Red mest förvänd galopp och sluta, och fokuserade på att han skulle våga ta stöd på bettet.

Sen tog jag ut Tickan. Longerade henne 10 min, sen hoppade jag upp och red 25 min. Försökte få henne att ta lika mkt stöd i båda tyglarna. Hon släpper helt stödet och böjer sig till vänster och vill försöka lura en att ta i höger tygel då. Gick rätt bra på slutet då jag tror jag kom på ett litet knep.. Men måste ta och kolla munnen på henne nåt och se så att allt står rätt till.

Red sen ut på Ozora 45 min, och hon var superfin och superpigg.

Bästa manliga skådisen

Helt klart Vin Diesel! 

Tisdag (Onsdag)

Hellu.

Ikväll (tisdag) har jag jobbat 18-02, slutade egentligen 01, men det var såå mkt att städa så vi jobbade över en timma, så jag kom hem för en stund sen. Fick sällskap av Natta på vägen så jag slapp gå hem själv. Ska nog snart gå och lägga mig men kände för att sitta vid datorn en sväng.

Idag innan jobbet så tvättade jag. Mer hann jag inte eftersom jag vaknade 14.45 ;O Imorgon ska jag inte sova lika länge, för då hade jag tänkt städa lägenheten, och sen åka till Halåsen och rida med Sofia och Elina.



Dagens ridpass

Camaro: Red honom med mamma och Tickan. Skrittade och travade fram i skogen, sen gick vi in i hagen där jag hoppade några språng med C. Blev bara lite gymnastikhoppning, men han kändes super!
Sen gick vi till ridplan och red igenom dom. Jag körde lite öppna och sluta i både skritt och galopp, skänkelvikningar, förvänd galopp och galoppombyten. C var jäättefin! 
Tickan såg huur fin ut som helst! Hon har inte gått på plan på ett bra tag, och jävlar vad det hade hänt grejer sen sist! Han gick i "samlad" galopp på fyrkanten(samlad för att vara henne, förut var hon tvungen att ha fart för att orka), travade i fin form och hade "tryck" i sig :) Nästa vecka måste jag prova rida henne där och se om hon är lika fin då ;)

Ozora red jag ut med mamma och Rolex. Blev skritt och lite trav.


Jag och Camaro i Vännäs. Jag memorerar banan


Imorgon ska jag tvätta och städa, sen jobbar jag 18-01. 
På onsdag blir det antagligen Halåsen igen. Sofia ska dit då så då rider vi nog tsm.

Lite uppdate

hästfronten är det lugnt. Har inte tävlat eller hoppat sen Vännäs som var för 4 veckor sen, och det är ingen tävling förrän om 2½ vecka, har inte anmält än för jag vet inte hur jag jobbar, men tror att jag ska hoppa en 1,10 på lördagen, eller bara en 1 m på söndagen om jag är ledig. Ska hoppa C nånting innan nästa vecka då anmälningstiden går ut, känns han bra så blir det 1,10.
Hästarna går på bete, så dom är rund och go. Dom går som vanligt, men det är klart dom lägger på sig några extra kilon ändå, speciellt Tickan :P Måste snart köpa en ny sadelgjord, den går med nöd och näppe runt henne, man måste ta i lite :P Och inte går det sätta henne på diet heller, för så fort det inte finns gräs i hagen så rymmer hon ^^

Annars då, jag åker till Halåsen och rider ca 2 ggr i veckan, jobbar allt från 2-5 ggr i veckan, drar ur med vänner och festar de helger jag är ledig. Nu till helgen ska jag och Lisa på dunder i strömsund fredag och lördag, helgen som va var jag i Hammarn på crusing med markus, johan, stoffe och fredrik. Det var skitkul!

Lite bilder från hammarn

grabbarna grus ;p haha


Här knuffar stoffe ner mig i vattnet -.-



Katt




RSS 2.0