Lägenheten












Måndag

Igår var jag till Halåsen och red igen. Mamma red Tickan och jag Camaro. Red runt berget, båda skötte sig bra, dock var dem, speciellt Camaro, väldigt fjantig ;)

Idag har jag ingenting planerat förrän ikväll. Då ska jag till frisören och sen
blir det myskväll med tjejerna. 

Bilder från Lisa&Maddes fest i fredags.

Linnea, Madde och jag

Jag, Linnea och Lisa




Tänkte försöka lägga ut bilder på lägenheten idag, så håll utkik!

Lördag: Dagens ridning

Camaro red jag runt berget, ca 1 timme. Tog och for av också :P Första gången på 5 år. Han snubblade och gick omkull och jag for över halsen, haha klantigt ^^

Tickan
var en fröjd att rida idag. Jättepigg! Hon ville falla in i galopp hela tiden, men när hon inte fick det så var det ökad trav som gällde. Red inte så länge, ca 30 min, men det räckte ändå för att hon skulle få upp flåset.


Btw. Min katt är med barn :)
(Här är hon när hon var kattunge, snart ett år sen)


är ute och rider tickan:)

dsc00988 (MMS)

är ute och rider tickan:)


Skor, någon?

Ska nu sälja mina älskade skor då jag aldrig kommer använda dem.
Gick i dom ut från kyrkan på studenten, inge mer då jag inte kan gå i dem.
Säljer dom dock bara om jag får nog betalt.

(Bilden är en länk)

Tävling, Ånge

Idag var det tävling i Ånge. Det gick otroligt bra! Första klassen var en 0,90 m stilhoppning. Hade sånt bra flyt och det blev ingen dragkamp mellan mig och C. Han var jättelugn! Fick 48,5 stilpoäng vilket räckte till en tredjeplacering. Ettan hade 51 stilpoäng, så så långt ifrån va vi inte :)


Andra klassen var en 1,05 m. Han var inte lika seg nu som på framridningen till första klassen, men fortfarande lite "loj" på nåt sätt. Men så fort vi kom in på banan så vaknade han till. Var lika fin i denna klass och vi fick även här ett otroligt bra flyt! Grunomgången var hur bra som helst, kom rätt på varenda hinder och hade sån jäkla bra känsla, i omhoppningen kom vi lite nära ett par hinder, men jag hängde med bra över hindret fastän jag missbedömde avståndet. Men vi gjort inga stora missar så jag är supernöjd!


Bilder Ånge
















Helgens tävlingsoutfit


Nya tävlingsbyxor

Var på Häst é bäst i torvalla idag och köpte mig ett par nya tävlingsbyxor. Satan vad sköna de är!

Tävlingen och träningen i helgen

Tävlingen:

Han kändes väldigt loj på framridningen, försökte få igång honom men blev ingen skillnad :P
Men på banan vaknade han till, men blev då ist för på :P

0,90: Rev 3an då jag inte kunde hitta nåt bra avstånd eftersom vi kom fel in på 2an(var en linje). Rev sen samma hinder från andra hållet. Samma där, kunde inte hitta nåt bra avstånd, sen missade jag hindret efter det :P hahah. Så slutade väl på typ 12 fel eller nåt.
1,00: Gick bättre i denna klass, men det blev några missförstånd, 2an la jag av honom för tidigt på, så den rev vi, kom då för nära på 3an, men rev den inte denna gång iaf. Sen gick det väl hyfsat resten av banan. Han var så himla stark och ville sköta allt själv, och dum som jag va så skulle jag lägga mig i hela tiden. Så allt blev som en enda dragkamp. Kanske hade gått bättre om han fått fixa avstånden själv. Men han hoppade suuperfint, speciellt på oxrarna, dom kom vi rätt in på varje gång. 

Nu laddar vi om inför Ånge i helgen. Ska hoppa 0,90 m och 1,05 m. 90'n är en stilhoppning, och går det lika som i helgen så kommer vi inte få nå höga poäng, såg antagligen iinte så bra ut :P haha. 

Träningen:
Gick super! Tickan var jättefin och duktig. Galopperade över upphöjda kavaletti, trodde vi skulle gå omkull och dö :P Hon snubblade mest över det i början, men tillslut fattade hon att hon skulle hoppa över det :) Hon gjorde det jättefint på slutet!
Sen hoppade vi ett räcke med vattenmatta under, och en mur, hon hoppade det som om hon aldrig gjort nånting annat :P
Löshoppade henne på söndagen, vilket också gick super! Tusse tycker att hon hoppar skitbra, och det är så kul att höra :) Ibland känns det meningslöst för mig och mamma att rida henne, så det är sånt som tusse säger som får oss att vilja fortsätta! 


Köpt ny kavaj

Vann en kavaj på tradera. Den är rätt snygg, men funderar på om jag ska sälja den. Den kostar 6000 som ny, och jag fick denna för 800 kr, knappt använd.
Får helt enkelt se om jag tycker om den och om den sitter bra. Hoppas jag får den innan Ånge i helgen.
Det är en equiline X-cool för er som inte vet.




Tickan löshoppning 15 maj


Tickan






Shopping

Köpte mig ett nytt schabrak idag. Och ett spö, bara för att det matchade så bra ^^


Nu fattas bara röda  stigbyglar eller sporrar och en röd tröja!



Ska dock inte köpa en kingsland, utan jag ska köpa en vanlig tröja på H&M eller nåt :)


Tävling


Tänkte uppdatera lite. Imorgon ska jag och...

dsc00945 (MMS)

Tänkte uppdatera lite. Imorgon ska jag och Camaro träna för Lotta, lite genrep inför klubbtävlingen som är på lördag, har inte bestämt vilka klasser jag ska hoppa än. På lördag ska jag också träna Tickan för tusse, och på söndag ska hon löshoppas.


Bad update

Sorry for bad update men jag har ett liv nu.. Eller ja,, känns som jag inte hade det förut om man jämför med hur det är nu, för nu kan jag göra vad jag vill om dagarna, inte sitta ute i storhögen och längta tills markus kommer hem så att jag har nån att va med eller nån skjuts nånstans. 

Idag var jag till Halåsen och red Tickan. Hon var såå pigg och fin :) Bockade och höll på. Och sen ville hon inte stanna i galoppen, lite olikt henne ;O men ack så glad man blir när hon visar att hon börjar få framåtbjudning! Nu börjar hon takta så fort man kortar tyglarna liksom! Hoppade även några skutt med henne hemma, åhh vilken skillnad :D Nu HOPPAR hon, inte går rakt igenom hindrena! :D

Kan ju uppdatera er lite iaf:

*Jag fyllde 20 i fredags, var på bolaget för första gången. markus fyllde i tisdags, och idag fyller min bästa vän Lisa.

*Tävlingen i bräcke är inställd i helgen pga dåligt underlag :( Nästa tävling blir då den 14e på Tanne, klubbtävling. Får se om jag vågar mig på en 1,10 m. Efter det är det Ånge den 22a. Där blir det 0,90 och 1,05. Har jag inte debuterat 1,10 innan dess så är det ett bra steg närmre eftersom det är 1,05 :) Mittimellan 1m och 1,10 liksom :) Perfa!

Nä nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon och rotfylla en tand, och sen ska jag till Strömsund och supa med Lisa. Hejsvejs!

RSS 2.0