Fredag

Åhh jag hade skrivit ett inlägg, men så råkade jag stänga ner skiten :(
Men iaf så red jag igenom kalven riktigt igår och han blev såhäääär fin ! :)

Bild från senaste hoppträningen.♥

åh vad jag tycker om denna kille :')

Lotta-träning 19 Oktober

Tränade för Lotta igår. Kalven var super! Tränade på precis det som kalven behöver! Få in bakbenen, vända för ytter=få in bogen och spåra.

Tjoho

Idag åkte jag ut till stallet vid halv tolv. Gjorde mat och mockade åt både Bollen och Kalven. Sen red jag Kalven på ridplan med kandar.
Sen åkte jag hem, gick förbi affären och köpte soppa och nåt att äta på jobbet.

Kom hem för ett tag sen från jobbet, hade stängning ikväll och det gick supersmidigt för en gångsskull, förstängde mycket innan så jag var klar med allt kvart över tio, gick dock inte hem förrän strax efter elva då jag var tvungen å vänta på de andra.

Imorgon är jag ledig, då ska jag och Kalven på hoppträning :D Vår andra hoppträning tillsammans, så det ska bli kul! Ska försöka lura med mig gubben så han kan agera fotograf! :)

Den här veckan har jag bara två arbetspass till. Skööönt! Sen nästa vecka blir det dock lite mer, då är jag bara ledig på onsdag. Och likaså veckan efter.


Måndag

Idag åkte jag till stallet vid ett-tiden. Mockade och gjorde mat åsså red jag ut på Kalvis. Han var busig ;) Tänkte galoppera lite intervaller runt ängen, men det gick bara fortare och fortare så då styrde jag in på en volt och då la han av några bocksprång ;) haha buse! Sen trodde han att han blev förföljd av nånting när vi gick i skogen. Det gör han dock väldigt ofta.. ;) Så jag red hem och galopperade massa varv på ridplanen, och galopperade över 4 bommar som låg i perfekt avstånd för honom. Han blev lite svettig och lite trött också tror jag.

Tog bussen hem vid 4 och hoppade av vid markus jobb och åkte med han hem. Nu lagar vi mat och sen klockan 6 ska vi på bio!


Och jag saknar min älskade ponny :(<3


Bilder från senaste veckan















:(

Denna jävla huvudvärk, ska den aldrig ge med sig. Orkar ju fan inte göra nånting annat än att bara ligga ner i ryggläge. Lyckats kämpa mig igenom två nätter på jobbet. Blir stängning ikväll. Hade det inte varit en söndag så hade jag fan inte pallat.

13 oktober

Igår jobbade jag 12-20 så Natalie var snäll och mockade och gjorde mat åt kalven. Idag är jag ledig så idag ska jag dit :) Får se om jag åker på dagen eller om jag åker ikväll.

9 oktober

Lite bilder från de senaste dagarna.


Mössan fick åka på häromdagen då det blåste som tusan, och han blir ju lite busig då ;)




haha sööt



God(morgon)natt

Har precis duschat efter att ha kommit hem från jobbet. Gick bra å jobba, allt flöt på och alla fulla människor var trevliga(bäst för dom de ;) Nu ska jag lägga mig och sova tills i eftermiddag nångång, sen ska jag ut till stallet och rida 'min' underbara häst! Han var superfin även idag när jag red ut med tjejerna! :D Är en riktig fröjd å rida honom!
Btw blev det ingen hoppkurs i helgen :( Så jag får se om jag kanske åker till frösön och hoppar honom för lotta på söndag! Lite dåligt att vi bara varit med på 1 hoppträning på snart 2 månader :P Men det tar ju ett tag å rida in sig på en ny häst, så det kanske är bra att man tar det lite lugnt med hoppningen och fokuserar på att hitta broms och gas först ;)
Godnatt!

Får bli en bild på lilla Jennie, en av de 7 kattungar vi har nu, som mamma ska ha kvar.
Mamma tyckte att Jennie passade bra då de andra honorna heter Pennie och Bonnie :P hah



7 oktober

Idag klev jag upp innan lunch, sen åkte jag till stallet med natta och sarah, mockade, gjorde mat osv. Sen red vi ut med Emilia och Skippy. Åkte sen hem, lagade mat tills markus kom hem. Efter vi käkat så åkte vi till ås och hämtade ellen och följde med henne på ridskolan.

Nu sitter vi och kollar på idol och mumsar chips och godis. Jag börjar jobba klockan 01 inatt så jag ska försöka hålla mig vaken tills dess.


6 oktober




Filmsnutt från idag

Red ut med Martina idag. Kalven var såå fin! Jag fattar inte vad som hände!? Han har varit skitjävlaasfin hela veckan! Idag var han huuur lätt och fin som helst i munnen, även i vänster. Gick och bar sig själv och jobbade på bra med bakbenen. Det har verkligen slagit om helt :) 

Underlaget var lite knepigt, mjukt på vissa ställen och mindre mjukt på andra, så hans fina gångarter syns inte fullt ut

Gör ett nytt försök

Verkade inte som filmen funkade. Gör ett nytt försök.

Onsdag

Idag får Kalven vila, han har varit så fin de sista dagarna så han förtjänar lite vila, även fast han vilade i helgen. Men ska han orka hoppa i helgen så måste han spara på krafterna ;) Klippte honom idag ist :)



Film från träningen med kandar

Hade totalt glömt bort att lägga upp filmen från träningen när Theresa red Kalven på kandar.
Finns nån liten filmsnutt från när jag red också, men det var mamma som filmade så det blev lite suddigt å så ;)

Ridbilder från idag

Idag red jag och Martina på ridplan. Kalven var sjukt fin idag med! Från början var han lösgjord och fin, men när det började bli jobbigt att jobba med bakbenen så la han sig i handen, men det blev bättre mot slutet igen :)
Red med martinas passier och guud vad skön den va!! Synd att den kostar så mycket, annars hade jag köpt den på en gång!

Det var nån som önskade ridbilder på mig och kalven, så här nedan kommer några kassa mobilbilder :)



Kalvens kompis Bollen














Tisdag

Halloj
Idag har jag jobbat 10-14, kom hem för en stund sen, har nyss duschat, ska börja med maten snart och sen ska jag åka till stallet med martina. Vi ska köra bomövningar på plan. Lite uppvärmning inför helgen ;)
Funderar på om jag ska klippa kalven innan helgen eller inte.. Han är precis på gränsen ;p och sen känns det rätt skönt att han kan stå utan täcke i stallet. Ikväll ska jag iaf testa martinas passiersadel, en lika som rolex har, men denna sadel vet vi att den ska ligga bra.


Jag och Camaro, träning för Tusse i Mars


Dagens Kalv

Fy f*n vad fin Kalven var idag!! Såå samarbetsvillig! Lösgjord i båda sidor ända från början. Gick frivilligt i samlad galopp på ängen och jobbade otroligt bra med bakbenen idag! Testade öka på lite på ängen, och kunde ta tillbaks honom enbart med sitsen och några mjuka tygeltag. Han var otroligt lyhörd och lösgjord idag! Kan det bero på sadelbytet? Hans hoppsadel visade sig inte ligga bra, så jag har lånat Rolex passier, den ligger bra, men jag sitter inte så bra, och den åker fram liite. Men det verkar som han tycker om den! 


Bilder tagna idag









Kommentar

Maja om Bilder med nya mobilen:
Varför har du inte kalven hemma på gården? :)

Svar: 1. Det finns inte plats.
2. Det går inga bussar dit (har ju inte körkort) 
:)

Bilder med nya mobilen

Jag köpte en ny mobil häromdagen. En Xperia Ray. Har aldrig köpt nåt så bra.
Kameran tar sjukt bra bilder, och appar är kanske det bästa som finns.

I storhögen idag.


En härlig skrittur på ponnyn i Halåsen



Kalven har en hagkompis som heter Bollen! Mycket söt sak, och kalven tycker om att springa och bita honom i rumpan ;)








Kalven och hans vän Otto





RSS 2.0